Zomer 2019

Bijgewerkt op: 29 sep. 2019

Ook in de zomer zitten de leden van AV Olympus niet stil.

Een opsomming van wat wedstrijden waar onze vereniging aanwezig was:

- Ronald van Noordenburg liep tijdens zijn vakantie in Oostenrijk de Facherseelauf over een flink heuvelachtig parcours van10,5 km, eindtijd 43.09 minuten.

- Remko van den Bungelaar deed mee aan de triathlon in Stein (1 km zwemmen, 60 km fietsen en 10 km hardlopen) in 3.18 uur.

Wordt vervolgd!!!

Een frisse dag maar in de Venrayse bossen was het prima om te lopen. Er waren toch weer 8 Olympus-leden aan de start van deze mooie cross. Korte cross: Wendy de Weerd 1

Eindelijk na 3 jaar kon ook de Oliebollenloop weer doorgaan. Na alle regen van de laatste dagen was het nu prima om te lopen. Het parcours was als vanouds en dus best zwaar. Dat was voor Willie, Maria