Zomer 2019

Bijgewerkt op: 29 sep. 2019

Ook in de zomer zitten de leden van AV Olympus niet stil.

Een opsomming van wat wedstrijden waar onze vereniging aanwezig was:

- Ronald van Noordenburg liep tijdens zijn vakantie in Oostenrijk de Facherseelauf over een flink heuvelachtig parcours van10,5 km, eindtijd 43.09 minuten.

- Remko van den Bungelaar deed mee aan de triathlon in Stein (1 km zwemmen, 60 km fietsen en 10 km hardlopen) in 3.18 uur.

Wordt vervolgd!!!

Heidi Derks (woonachtig in Londen) stond er aan de start van de marathon. Nadat ze in corona-tijd de marathon al voor zich zelf had gelopen, was er nu de 'echte' marathon. Ze finishte in een prachtig

De weersverwachting was niet best maar uiteindelijk viel het heel erg mee met regen en wind. Het was daardoor eigenlijk best prima loopweer na een lange periode van (te) warm weer. AV Olympus was aanw

Eindelijk weer een wedstrijd in de regio! Veel lopers hadden elkaar al een hele tijd niet meer gezien en dus was het prima zo in Siebengewald. De zomerse temperatuur maakte het er niet makkelijker op.