Nieuws

Zaterdag 12 december is er weer gestart met de looptrainingen in de Staatsbossen.

Alles geheel volgens de corona-richtlijnen: dus alles op minimaal 1,5 meter afstand en in groepjes van maximaal 4 personen. Hopelijk kan er op deze wijze voorlopig getraind blijven worden.

Hoewel er nog weinig wedstrijden worden georganiseerd is de triathlon van Roermond wel doorgegaan. Voor dit evenement hadden Remko van den Bungelaar, Thea Verstegen, Marian en Rob Kerkhof zich ingeschreven. Met een 25 graden Celsius was vooral het looponderdeel bijzonder zwaar. Remko voltooide de 1 km zwemmen, 40 km fietsen en 10 km lopen in een mooie 2.21.12 en Thea in 3.05.00. Marian werd tijdens fietsen aangereden, waardoor zij ten val kwam en de wedstrijd moest beëindigen. Rob was gelukkig bij haar in de buurt, maar ook hij heeft toen de wedstrijd gestaakt. Vermeldenswaardig is nog de tour van Trudo Jans die op de fiets vanuit Haps bij deze wedstrijd is komen kijken !

Helaas is er een einde gekomen aan de zomertrainingen in de Staatsbossen van Sint Anthonis. Met de aanwezige leden werd er nog een mooie ronde gelopen. Vanaf volgende week zijn de trainingen weer bij voetbalclub Toxandria in Rijkevoort.

Volg ons op:

• Facebook Clean