Bijgewerkt op: 6 dagen geleden

Op diverse fronten was AV Olympus weer actief in dit weekend.

Op zaterdag was daar Arjan de Waaij in Nijkerk voor een halve marathon. In warme omstandigheden liep hij een prima tijd 1.25.25.

Op zondag was er in Schaijk de Maashorst-trailrun over diverse afstanden. In een fraai zonnetje liepen Eric Sommers, Richard Verberk, Mien Coenegracht en Trudo Jans er een trailrun door de bossen van de Maashorst. Richard:"Mooi weer, eindelijk een keer een droog parcours. De plassen, je kon er om heen lopen, maar dat hoefde natuurlijk niet!'

En dan nog in Parijs, weliswaar (nog) geen lid van onze vereniging, waren daar Daan Geven en Haico Janssen die er mee deden aan de hele marathon. Ze voltooiden hem samen en net binnen de 4 uur: 3.58.59 en 3.59.00. Een mooie prestatie die ze nog wel even zullen voelen...

Als laatste was er in Gemert nog de Molenbroekloop. Toon Aben liep er de 5 km in 25.46 minuten.

De weersvoorspellingen waren niet best maar het viel uiteindelijk allemaal mee. Toch nog prima loopweer tijdens deze Venloop. De resultaten:

10km

Richard Verberk 43.48

halve marathon

Mientje van Haare 1.52.50 1e plaats V70 !! Marian Kerkhof 1.52.24

Mandie Geven 1.52.25

Thea Verstegen 2.16.00

Pim van de Oever 1.33.43

Rob Kerkhof 1.24.17

Pim van de Oever en Richard Verberk liepen in Milheeze de lange cross onder prima omstandigheden. Pim finishte in 40.18 en Richard in 43.53, hij behaalde daar een 3e plaats in de M40.

Jeugdlid Ties Peeters won de cross bij de jongens onder 10 jaar, heel erg goed gedaan! Daarmee behaalde hij ook een knappe tweede plaats in het eindklassement van de Limbra-cross-competitie jongens geboortejaar 2015 en jonger met een gelijk aantal punten als de nummer 1 in deze klasse. Dat smaakt naar meer!

nieuws kop.png