Nieuws

Gelukkig kunnen sommige wedstrijden toch nog door gaan, bijvoorbeeld de Keiencross in Uden. Jos Wijnen en Eric Sommers zochten deze mooie omgeving op om toch weer een keer een 10-km wedstrijd te kunnen lopen. Jos kwam net onder de 40 minuten binnen (39.57) en Eric finishte in een eindtijd van 45.53 minuten.

Na een lange pauze was het dan eindelijk weer mogelijk om een clubloop te organiseren. Onder ideale omstandigheden kon er weer worden gelopen over de 5 km door de Staatsbossen. Ook voor de jeugd was plaats voor hun om 1 km hard te lopen. Natuurlijk was er na afloop het stuk taart en wat te drinken in de Heksenboom.

Ondertussen liepen Stefan van Kollenburg en Toon Aben een pittige 10 km bij het Molenhoeks Makkie, Stefan finishte in 46.05 minuten en Toon Aben in een eindtijd van 55.30 minuten.

Uitslag clubloop:

Zaterdag 12 december is er weer gestart met de looptrainingen in de Staatsbossen.

Alles geheel volgens de corona-richtlijnen: dus alles op minimaal 1,5 meter afstand en in groepjes van maximaal 4 personen. Hopelijk kan er op deze wijze voorlopig getraind blijven worden.

nieuws kop.png