Vlakwatercross Venray 26 januari 2020

Slechts 5 Olympusleden aan de start van deze toch hele mooie cross. Aan de weersomstandigheden kan het niet gelegen hebben want die waren perfect. Iedereen liep de lange cross over 8,1 km.

De resultaten:

Pim van de Oever 31.25

Eric Sommers 35.23

Toon Aben 39.39

Trudo Jans 41.36

Mientje van Haare 40.25

Een frisse dag maar in de Venrayse bossen was het prima om te lopen. Er waren toch weer 8 Olympus-leden aan de start van deze mooie cross. Korte cross: Wendy de Weerd 1

Eindelijk na 3 jaar kon ook de Oliebollenloop weer doorgaan. Na alle regen van de laatste dagen was het nu prima om te lopen. Het parcours was als vanouds en dus best zwaar. Dat was voor Willie, Maria