Venloop Venlo 31 maart 2019

Mientje van Haare is er in geslaagd opnieuw op het podium terecht te komen bij het NK halve marathon in Venlo ! Een mooie derde plaats in de categorie 65+ was een beloning voor het vele trainingswerk dat er door haar de afgelopen maanden was verricht. Mientje finishte uiteindelijk in een eindtijd van 1.49.07.

Ook voor Trudo Jans was deze editie er een om te onthouden want hij liep nog een PR in 1.49.22.

De resultaten:

Een frisse dag maar in de Venrayse bossen was het prima om te lopen. Er waren toch weer 8 Olympus-leden aan de start van deze mooie cross. Korte cross: Wendy de Weerd 1

Eindelijk na 3 jaar kon ook de Oliebollenloop weer doorgaan. Na alle regen van de laatste dagen was het nu prima om te lopen. Het parcours was als vanouds en dus best zwaar. Dat was voor Willie, Maria