Venloop Venlo 31 maart 2019

Mientje van Haare is er in geslaagd opnieuw op het podium terecht te komen bij het NK halve marathon in Venlo ! Een mooie derde plaats in de categorie 65+ was een beloning voor het vele trainingswerk dat er door haar de afgelopen maanden was verricht. Mientje finishte uiteindelijk in een eindtijd van 1.49.07.

Ook voor Trudo Jans was deze editie er een om te onthouden want hij liep nog een PR in 1.49.22.

De resultaten:

Keiencross Uden 28 november 2021

Gelukkig kunnen sommige wedstrijden toch nog door gaan, bijvoorbeeld de Keiencross in Uden. Jos Wijnen en Eric Sommers zochten deze mooie omgeving op om toch weer een keer een 10-km wedstrijd te kunne

Trainingen loopgroep

Zaterdag 12 december is er weer gestart met de looptrainingen in de Staatsbossen. Alles geheel volgens de corona-richtlijnen: dus alles op minimaal 1,5 meter afstand en in groepjes van maximaal 4 pers