Triathlon Roermond 19 september 2020

Hoewel er nog weinig wedstrijden worden georganiseerd is de triathlon van Roermond wel doorgegaan. Voor dit evenement hadden Remko van den Bungelaar, Thea Verstegen, Marian en Rob Kerkhof zich ingeschreven. Met een 25 graden Celsius was vooral het looponderdeel bijzonder zwaar. Remko voltooide de 1 km zwemmen, 40 km fietsen en 10 km lopen in een mooie 2.21.12 en Thea in 3.05.00. Marian werd tijdens fietsen aangereden, waardoor zij ten val kwam en de wedstrijd moest beëindigen. Rob was gelukkig bij haar in de buurt, maar ook hij heeft toen de wedstrijd gestaakt. Vermeldenswaardig is nog de tour van Trudo Jans die op de fiets vanuit Haps bij deze wedstrijd is komen kijken !

Het was wel heel erg warm op deze dag in Venlo. Na twee jaar eindelijk weer deze mooie wedstrijd maar dan wel bij een temperatuur van ruim 25 graden: dat was minder voor alle lopers. Het enthousiasme

Veel zon, een fris windje en een prima parcours, alles aanwezig voor de clubloop van dit jaar. Met eerst de jongste kinderen op de 1 km en daarna de ouderen op de 5 km. Eric had na de finish voor all

Nadat sommigen leden al tijdens onze eigen halve marathon in maart al een wedstrijd over 5 km hadden gelopen, kon het tijdens de Kleffenloop echt los. Op alle drie de afstanden was onze vereniging ac