Triathlon Roermond 19 september 2020

Hoewel er nog weinig wedstrijden worden georganiseerd is de triathlon van Roermond wel doorgegaan. Voor dit evenement hadden Remko van den Bungelaar, Thea Verstegen, Marian en Rob Kerkhof zich ingeschreven. Met een 25 graden Celsius was vooral het looponderdeel bijzonder zwaar. Remko voltooide de 1 km zwemmen, 40 km fietsen en 10 km lopen in een mooie 2.21.12 en Thea in 3.05.00. Marian werd tijdens fietsen aangereden, waardoor zij ten val kwam en de wedstrijd moest beëindigen. Rob was gelukkig bij haar in de buurt, maar ook hij heeft toen de wedstrijd gestaakt. Vermeldenswaardig is nog de tour van Trudo Jans die op de fiets vanuit Haps bij deze wedstrijd is komen kijken !

Jutbergtrial Dieren 15 februari 2020

Ronald van Noordenburg heeft meegedaan aan de Jutbergtrail in Dieren, een trail over 30 km met 400 hoogtemeters. De trail ging over een mooi stukje Veluwe met als letterlijk hoogtepunt de Posbank. Ver

Midwintermarathon Apeldoorn 2 februari 2020

Mooi 4 Olympus-leden aan de start van deze mooie loop over de Veluwe bij Apeldoorn. Het weer was niet best, regen genoeg deze dag. Thea en Henriëtte liepen samen de 10 Engelse Mijl, Trudo en Ronald ko