Triathlon Roermond 19 september 2020

Hoewel er nog weinig wedstrijden worden georganiseerd is de triathlon van Roermond wel doorgegaan. Voor dit evenement hadden Remko van den Bungelaar, Thea Verstegen, Marian en Rob Kerkhof zich ingeschreven. Met een 25 graden Celsius was vooral het looponderdeel bijzonder zwaar. Remko voltooide de 1 km zwemmen, 40 km fietsen en 10 km lopen in een mooie 2.21.12 en Thea in 3.05.00. Marian werd tijdens fietsen aangereden, waardoor zij ten val kwam en de wedstrijd moest beëindigen. Rob was gelukkig bij haar in de buurt, maar ook hij heeft toen de wedstrijd gestaakt. Vermeldenswaardig is nog de tour van Trudo Jans die op de fiets vanuit Haps bij deze wedstrijd is komen kijken !