Triathlon Cuijk 23 juni 2019

De triathlon is het evenement waar de oorsprong van onze vereniging helemaal naar boven komt. Er was dan ook voldoende deelname aan de vierde ediitie van dit inmiddels prima georganiseerde evenement op een prachtige lokatie in en rondom Cuijk/Katwijk en nabij de Kraaijenbergse plassen. Helaas was het erg warm waardoor vooral het lopen een flinke beproeving was deze dag. Naast de individuele deelnemers namen enkele leden (waaronder Grad van Mil) deel in teamverband.

De resultaten van de individuele deelnemers:

1/8 triathlon

- Remko van den Bungelaar 1.15.15 - Ard Evers 1.17.30 - Eric Sommers 1.19.04 1/4 triathlon - Rob Kerkhof 2.15.33

- Thea Verstegen 3.03.22