Strong Viking trial Sint Anthonis 9 februari 2019

Afgelopen zaterdag waren de Staatsbossen van Sint Anthonis even het terrein van de Vikingen. Dit keer geen obstakels, maar gewoon hardlopen over de onverharde smalle paadjes, waarbij natuurlijk de beruchte zandbulten niet mochten ontbreken. Ondanks dat het bekend terrein was wist het parcours te verrassen met een paar pittige stukken op de heide. Het was weer genieten in onze mooie bossen.

Grootste verrassing was alleen dat de organisatie er met de afstand van 13 KM toch aardig naast zat. Uiteindelijk kwam daar nog een ruime 2 kilometer bij en gaf de GPS uiteindelijk een afstand aan van 15.29 km!

Willem de Weerd finishte in een mooie tijd van 1:23:46 behaald op de ruime 15 km. De tijd van Eric Sommers is niet bekend.

Commanderije cross Milheeze 3 maart 2024

Pim van de Oever en Richard Verberk liepen in Milheeze de lange cross onder prima omstandigheden. Pim finishte in 40.18 en Richard in 43.53, hij behaalde daar een 3e plaats in de M40. Jeugdlid Ties Pe

Etten-Leur / Belfeld / Apeldoorn 4 febr. 2024

Op verschillende fronten waren deze dag weer leden actief. Remko van de Bungelaar was in Etten-Leur voor een Run-Bike-Run over 6-20-3 km op een technisch parcours. Remko finishte in 29.16 - 58.26 - 14

Vlakwatercross Venray 28 januari 2024

Prachtig loopweer en een prima beloopbaar parcours dit jaar in Venray. Net als voige week in Berg en Dal toch weer de nodige Olympus leden aan de start. Lange cross 8 km Pim van de Oever 32.