Strong Viking trial Sint Anthonis 9 februari 2019

Afgelopen zaterdag waren de Staatsbossen van Sint Anthonis even het terrein van de Vikingen. Dit keer geen obstakels, maar gewoon hardlopen over de onverharde smalle paadjes, waarbij natuurlijk de beruchte zandbulten niet mochten ontbreken. Ondanks dat het bekend terrein was wist het parcours te verrassen met een paar pittige stukken op de heide. Het was weer genieten in onze mooie bossen.

Grootste verrassing was alleen dat de organisatie er met de afstand van 13 KM toch aardig naast zat. Uiteindelijk kwam daar nog een ruime 2 kilometer bij en gaf de GPS uiteindelijk een afstand aan van 15.29 km!

Willem de Weerd finishte in een mooie tijd van 1:23:46 behaald op de ruime 15 km. De tijd van Eric Sommers is niet bekend.

Keiencross Uden 28 november 2021

Gelukkig kunnen sommige wedstrijden toch nog door gaan, bijvoorbeeld de Keiencross in Uden. Jos Wijnen en Eric Sommers zochten deze mooie omgeving op om toch weer een keer een 10-km wedstrijd te kunne

Trainingen loopgroep

Zaterdag 12 december is er weer gestart met de looptrainingen in de Staatsbossen. Alles geheel volgens de corona-richtlijnen: dus alles op minimaal 1,5 meter afstand en in groepjes van maximaal 4 pers