Strong Viking trial Sint Anthonis 9 februari 2019

Afgelopen zaterdag waren de Staatsbossen van Sint Anthonis even het terrein van de Vikingen. Dit keer geen obstakels, maar gewoon hardlopen over de onverharde smalle paadjes, waarbij natuurlijk de beruchte zandbulten niet mochten ontbreken. Ondanks dat het bekend terrein was wist het parcours te verrassen met een paar pittige stukken op de heide. Het was weer genieten in onze mooie bossen.

Grootste verrassing was alleen dat de organisatie er met de afstand van 13 KM toch aardig naast zat. Uiteindelijk kwam daar nog een ruime 2 kilometer bij en gaf de GPS uiteindelijk een afstand aan van 15.29 km!

Willem de Weerd finishte in een mooie tijd van 1:23:46 behaald op de ruime 15 km. De tijd van Eric Sommers is niet bekend.

Het was wel heel erg warm op deze dag in Venlo. Na twee jaar eindelijk weer deze mooie wedstrijd maar dan wel bij een temperatuur van ruim 25 graden: dat was minder voor alle lopers. Het enthousiasme

Veel zon, een fris windje en een prima parcours, alles aanwezig voor de clubloop van dit jaar. Met eerst de jongste kinderen op de 1 km en daarna de ouderen op de 5 km. Eric had na de finish voor all

Nadat sommigen leden al tijdens onze eigen halve marathon in maart al een wedstrijd over 5 km hadden gelopen, kon het tijdens de Kleffenloop echt los. Op alle drie de afstanden was onze vereniging ac