Staffellauf Weeze 21 september 2019

Een verslag van Trudo Jans:

Door blessures kon het damesteam helaas niet van start. De heren waren na een toeristische tour - met pontje de Maas over bij Sambeek ivm afsluiting A77 - iets later dan gepland op het sportpark in Weeze. Mooi om te horen hoe Jan in zijn beste Duits aan de verkeersregelaar vraagt waar hij mag parkeren als deelnemer van het laufen - en hoe die verkeersregelaar, in onvervalst oost-Nederlands dialect - zonder met zijn ogen te knipperen - antwoordt "ge kunt vûr die schuur links de wei in drêje" .

Met de zon hoog aan de hemel en 26 graden op de thermometer gingen 115 teams van start. Iedereen liep voor wat hij waard was:

Trudo Jans 24:11,85

Eric Sommers 21:15,44

Jan vd Bungelaar 24:02,65

Remko vd Bungelaar 20:31,38

Leopold vd Bungelaar 23:58,39

(Gesamtzeit : 1:53:59,72 Std. 12e plaats in de categorie Mannen Senioren // 35e overall)

Nadat we ons te goed deden aan een heel uitgebreide, verzorgde, maar vooral lekkere Kuchentisch, reden we voldaan via een veel kortere weg weer terug maar de carpoolplaats in Beugen.

Een frisse dag maar in de Venrayse bossen was het prima om te lopen. Er waren toch weer 8 Olympus-leden aan de start van deze mooie cross. Korte cross: Wendy de Weerd 1

Eindelijk na 3 jaar kon ook de Oliebollenloop weer doorgaan. Na alle regen van de laatste dagen was het nu prima om te lopen. Het parcours was als vanouds en dus best zwaar. Dat was voor Willie, Maria