Run Bike Run Sint Anthonis 5 oktober 2019

Natuurlijk was ook AV Olympus weer van de partij bij de Run-Bike-Run van onze collega-vereniging Duvaria. Dit mooie sportevenement bevat immers twee disciplines die betrekking hebben op de oorsprong van onze vereniging. De Run-Bike-Run gaat over 4 km hardlopen, 14 km fietsen en 2,5 km hardlopen, individueel of in duo.

De resultaten:

Trudo Jans : 1.05.00

Dick van Goch : 1.06.23

Gidy Lamers : 1.06.37

Thea Verstegen: 1.22.01

Jan van de Bungelaar/Theo Aben: 1.03.43

Een frisse dag maar in de Venrayse bossen was het prima om te lopen. Er waren toch weer 8 Olympus-leden aan de start van deze mooie cross. Korte cross: Wendy de Weerd 1

Eindelijk na 3 jaar kon ook de Oliebollenloop weer doorgaan. Na alle regen van de laatste dagen was het nu prima om te lopen. Het parcours was als vanouds en dus best zwaar. Dat was voor Willie, Maria