Oudjaarsloop Stevensbeek 29 december 2018

Een nieuw parcours voor deze wedstrijdloop door de Stevensbeekse bossen. Ondanks alle wedstrijden van de afgelopen dagen toch weer een mooi aantal leden van Olympus aan de start.

Een verslag van Eric Sommers:

"Het vernieuwde parcours was een mooi en afwisselend loopomgeving.Het overgrote deel waren verharde smalle paden met tussendoor wat bospad en een klein stukje los zand (of niet Pim).

Ook het uitzicht, rond de twee radioplassen, was schitterend. Er waren veel ereplaatsen voor de Olympuslopers. Pim liep op z’n gemak naar de overwinning op de 10 km gevolgd door Roy die in een week tijd 3x een 10 km wedstrijd liep."

De resultaten:

Commanderije cross Milheeze 3 maart 2024

Pim van de Oever en Richard Verberk liepen in Milheeze de lange cross onder prima omstandigheden. Pim finishte in 40.18 en Richard in 43.53, hij behaalde daar een 3e plaats in de M40. Jeugdlid Ties Pe

Etten-Leur / Belfeld / Apeldoorn 4 febr. 2024

Op verschillende fronten waren deze dag weer leden actief. Remko van de Bungelaar was in Etten-Leur voor een Run-Bike-Run over 6-20-3 km op een technisch parcours. Remko finishte in 29.16 - 58.26 - 14

Vlakwatercross Venray 28 januari 2024

Prachtig loopweer en een prima beloopbaar parcours dit jaar in Venray. Net als voige week in Berg en Dal toch weer de nodige Olympus leden aan de start. Lange cross 8 km Pim van de Oever 32.

コメント