Oudjaarsloop Stevensbeek 29 december 2018

Een nieuw parcours voor deze wedstrijdloop door de Stevensbeekse bossen. Ondanks alle wedstrijden van de afgelopen dagen toch weer een mooi aantal leden van Olympus aan de start.

Een verslag van Eric Sommers:

"Het vernieuwde parcours was een mooi en afwisselend loopomgeving.Het overgrote deel waren verharde smalle paden met tussendoor wat bospad en een klein stukje los zand (of niet Pim).

Ook het uitzicht, rond de twee radioplassen, was schitterend. Er waren veel ereplaatsen voor de Olympuslopers. Pim liep op z’n gemak naar de overwinning op de 10 km gevolgd door Roy die in een week tijd 3x een 10 km wedstrijd liep."

De resultaten: