Osseloop Ottersum 25 mei 2019

Toch weer 13 Olympusleden aan de start in Ottersum om enkele rondjes te draaien door het dorp. De start van de 5 km verliep wat rommelig maar in het algemeen kon er prima worden gelopen. Emy Hermens was daarbij de snelste op de 10 km! Willem de Weerd onderstreepte zijn goede vorm met een PR op de 5 km.

De resultaten:

Commanderije cross Milheeze 3 maart 2024

Pim van de Oever en Richard Verberk liepen in Milheeze de lange cross onder prima omstandigheden. Pim finishte in 40.18 en Richard in 43.53, hij behaalde daar een 3e plaats in de M40. Jeugdlid Ties Pe

Etten-Leur / Belfeld / Apeldoorn 4 febr. 2024

Op verschillende fronten waren deze dag weer leden actief. Remko van de Bungelaar was in Etten-Leur voor een Run-Bike-Run over 6-20-3 km op een technisch parcours. Remko finishte in 29.16 - 58.26 - 14

Vlakwatercross Venray 28 januari 2024

Prachtig loopweer en een prima beloopbaar parcours dit jaar in Venray. Net als voige week in Berg en Dal toch weer de nodige Olympus leden aan de start. Lange cross 8 km Pim van de Oever 32.