Opening landschapspark de Laan

Op zaterdag 8 oktober was er dan de opening van het landschapspark De Laan in Sint Anthonis. Een mooi park waarin we als vereniging samen met Duvaria een keurige trainingsbaan hebben. De officiele opening werd gedaan door wethouder Mark Janssen van de gemeente Land van Cuijk. Mooie woorden waren er ook voor de kar-trekkers van de realisatie van dit park: Cor van de Wert en Jan Nabben van Duvaria. Daarnaast was het natuurlijk een mooie zonnige middag met activiteiten voor jong en oud.

Commanderije cross Milheeze 3 maart 2024

Pim van de Oever en Richard Verberk liepen in Milheeze de lange cross onder prima omstandigheden. Pim finishte in 40.18 en Richard in 43.53, hij behaalde daar een 3e plaats in de M40. Jeugdlid Ties Pe

Etten-Leur / Belfeld / Apeldoorn 4 febr. 2024

Op verschillende fronten waren deze dag weer leden actief. Remko van de Bungelaar was in Etten-Leur voor een Run-Bike-Run over 6-20-3 km op een technisch parcours. Remko finishte in 29.16 - 58.26 - 14

Vlakwatercross Venray 28 januari 2024

Prachtig loopweer en een prima beloopbaar parcours dit jaar in Venray. Net als voige week in Berg en Dal toch weer de nodige Olympus leden aan de start. Lange cross 8 km Pim van de Oever 32.