Oliebollen Omloop Boxmeer 5 januari 2020

Tim Manders heeft de 5 km op zijn naam geschreven van de Oliebollen-omloop bij Olympia 18 in Boxmeer. De strijd was heftig met de concurrenten. Er werd zelfs een stukje verkeerd gelopen door de eerste 6 lopers maar gelukkig had dit geen gevolgen voor de klasseringen. Het parcours was goed te lopen, weinig drassige plekken. Ook de temperatuur was ideaal voor de lopers.

Ook Ronald van Noordenburg, Eric Sommers, Mientje van Haare en Thea Verstegen scoorden een podiumplek in hun leeftijdscategorie. Na afloop waren er natuurlijk de oliebollen!

Willie van Boxtel was aanwezig om een groot aantal foto's te schieten, klik daarvoor HIER .

De resultaten:

5 km 10 km

Tim Manders 18.56 (1) Pim van de Oever 40.32

Jurgen Engels 22.33 Eric Sommers 43.31 (1)

Ronald van Noordenburg 20.05 (1) Trudo Jans 52.45

Jan van den Bungelaar 24.11 Mientje van Haare 50.17 (1)

Joris Zeegers 24.47 Thea Verstegen 1.01.41 (3)

Henriette Verhoeven 30.08

Het was wel heel erg warm op deze dag in Venlo. Na twee jaar eindelijk weer deze mooie wedstrijd maar dan wel bij een temperatuur van ruim 25 graden: dat was minder voor alle lopers. Het enthousiasme

Veel zon, een fris windje en een prima parcours, alles aanwezig voor de clubloop van dit jaar. Met eerst de jongste kinderen op de 1 km en daarna de ouderen op de 5 km. Eric had na de finish voor all

Nadat sommigen leden al tijdens onze eigen halve marathon in maart al een wedstrijd over 5 km hadden gelopen, kon het tijdens de Kleffenloop echt los. Op alle drie de afstanden was onze vereniging ac