top of page

Oliebollen Omloop Boxmeer 5 januari 2020

Tim Manders heeft de 5 km op zijn naam geschreven van de Oliebollen-omloop bij Olympia 18 in Boxmeer. De strijd was heftig met de concurrenten. Er werd zelfs een stukje verkeerd gelopen door de eerste 6 lopers maar gelukkig had dit geen gevolgen voor de klasseringen. Het parcours was goed te lopen, weinig drassige plekken. Ook de temperatuur was ideaal voor de lopers.

Ook Ronald van Noordenburg, Eric Sommers, Mientje van Haare en Thea Verstegen scoorden een podiumplek in hun leeftijdscategorie. Na afloop waren er natuurlijk de oliebollen!

Willie van Boxtel was aanwezig om een groot aantal foto's te schieten, klik daarvoor HIER .

De resultaten:

5 km 10 km

Tim Manders 18.56 (1) Pim van de Oever 40.32

Jurgen Engels 22.33 Eric Sommers 43.31 (1)

Ronald van Noordenburg 20.05 (1) Trudo Jans 52.45

Jan van den Bungelaar 24.11 Mientje van Haare 50.17 (1)

Joris Zeegers 24.47 Thea Verstegen 1.01.41 (3)

Henriette Verhoeven 30.08

Recente blogposts

Alles weergeven

Commanderije cross Milheeze 3 maart 2024

Pim van de Oever en Richard Verberk liepen in Milheeze de lange cross onder prima omstandigheden. Pim finishte in 40.18 en Richard in 43.53, hij behaalde daar een 3e plaats in de M40. Jeugdlid Ties Pe

Etten-Leur / Belfeld / Apeldoorn 4 febr. 2024

Op verschillende fronten waren deze dag weer leden actief. Remko van de Bungelaar was in Etten-Leur voor een Run-Bike-Run over 6-20-3 km op een technisch parcours. Remko finishte in 29.16 - 58.26 - 14

Vlakwatercross Venray 28 januari 2024

Prachtig loopweer en een prima beloopbaar parcours dit jaar in Venray. Net als voige week in Berg en Dal toch weer de nodige Olympus leden aan de start. Lange cross 8 km Pim van de Oever 32.