Nieuwe website AV-Olympus Live!

Bijgewerkt op: 24 jan. 2019

Door persoonlijke omstandigheden van de beheerders Willem en Joost heeft het allemaal wat langer geduurd dan gehoopt . Maar mede door de hulp van Rob en Charlotte is het dan eindelijk zover. De nieuwe website van av-Olympus is in de lucht.

Deze site brengt minder beheer met zich mee, is overzichtelijker omdat veel teksten zijn samengevoegd en werkt vele malen beter op een mobiele apparaten.

• Rob blijft naast het secretariaat ook de nieuwsberichten onderhouden en is bereikbaar via website@av-olympus.nl.

• Charlotte heeft de statische teksten verzorgd en zal in de komende tijd ook de kuilenloop en rundje mill toevoegen.

• Willem en op afstand Joost zullen het technische onderhoud indien nodig blijven doen. Als er ideeën of onvolkomenheden zijn, kun je die melden via webmaster@av-olympus.nl.