Nieuwe website AV-Olympus Live!

Bijgewerkt op: 24 jan 2019

Door persoonlijke omstandigheden van de beheerders Willem en Joost heeft het allemaal wat langer geduurd dan gehoopt . Maar mede door de hulp van Rob en Charlotte is het dan eindelijk zover. De nieuwe website van av-Olympus is in de lucht.

Deze site brengt minder beheer met zich mee, is overzichtelijker omdat veel teksten zijn samengevoegd en werkt vele malen beter op een mobiele apparaten.

• Rob blijft naast het secretariaat ook de nieuwsberichten onderhouden en is bereikbaar via website@av-olympus.nl.

• Charlotte heeft de statische teksten verzorgd en zal in de komende tijd ook de kuilenloop en rundje mill toevoegen.

• Willem en op afstand Joost zullen het technische onderhoud indien nodig blijven doen. Als er ideeën of onvolkomenheden zijn, kun je die melden via webmaster@av-olympus.nl.

Keiencross Uden 28 november 2021

Gelukkig kunnen sommige wedstrijden toch nog door gaan, bijvoorbeeld de Keiencross in Uden. Jos Wijnen en Eric Sommers zochten deze mooie omgeving op om toch weer een keer een 10-km wedstrijd te kunne

Trainingen loopgroep

Zaterdag 12 december is er weer gestart met de looptrainingen in de Staatsbossen. Alles geheel volgens de corona-richtlijnen: dus alles op minimaal 1,5 meter afstand en in groepjes van maximaal 4 pers