Nieuwe website AV-Olympus Live!

Bijgewerkt op: 24 jan. 2019

Door persoonlijke omstandigheden van de beheerders Willem en Joost heeft het allemaal wat langer geduurd dan gehoopt . Maar mede door de hulp van Rob en Charlotte is het dan eindelijk zover. De nieuwe website van av-Olympus is in de lucht.

Deze site brengt minder beheer met zich mee, is overzichtelijker omdat veel teksten zijn samengevoegd en werkt vele malen beter op een mobiele apparaten.

• Rob blijft naast het secretariaat ook de nieuwsberichten onderhouden en is bereikbaar via website@av-olympus.nl.

• Charlotte heeft de statische teksten verzorgd en zal in de komende tijd ook de kuilenloop en rundje mill toevoegen.

• Willem en op afstand Joost zullen het technische onderhoud indien nodig blijven doen. Als er ideeën of onvolkomenheden zijn, kun je die melden via webmaster@av-olympus.nl.

Etten-Leur / Belfeld / Apeldoorn 4 febr. 2024

Op verschillende fronten waren deze dag weer leden actief. Remko van de Bungelaar was in Etten-Leur voor een Run-Bike-Run over 6-20-3 km op een technisch parcours. Remko finishte in 29.16 - 58.26 - 14

Vlakwatercross Venray 28 januari 2024

Prachtig loopweer en een prima beloopbaar parcours dit jaar in Venray. Net als voige week in Berg en Dal toch weer de nodige Olympus leden aan de start. Lange cross 8 km Pim van de Oever 32.