Nieuwe website AV-Olympus Live!

Bijgewerkt op: 24 jan. 2019

Door persoonlijke omstandigheden van de beheerders Willem en Joost heeft het allemaal wat langer geduurd dan gehoopt . Maar mede door de hulp van Rob en Charlotte is het dan eindelijk zover. De nieuwe website van av-Olympus is in de lucht.

Deze site brengt minder beheer met zich mee, is overzichtelijker omdat veel teksten zijn samengevoegd en werkt vele malen beter op een mobiele apparaten.

• Rob blijft naast het secretariaat ook de nieuwsberichten onderhouden en is bereikbaar via website@av-olympus.nl.

• Charlotte heeft de statische teksten verzorgd en zal in de komende tijd ook de kuilenloop en rundje mill toevoegen.

• Willem en op afstand Joost zullen het technische onderhoud indien nodig blijven doen. Als er ideeën of onvolkomenheden zijn, kun je die melden via webmaster@av-olympus.nl.

Het was wel heel erg warm op deze dag in Venlo. Na twee jaar eindelijk weer deze mooie wedstrijd maar dan wel bij een temperatuur van ruim 25 graden: dat was minder voor alle lopers. Het enthousiasme

Veel zon, een fris windje en een prima parcours, alles aanwezig voor de clubloop van dit jaar. Met eerst de jongste kinderen op de 1 km en daarna de ouderen op de 5 km. Eric had na de finish voor all

Nadat sommigen leden al tijdens onze eigen halve marathon in maart al een wedstrijd over 5 km hadden gelopen, kon het tijdens de Kleffenloop echt los. Op alle drie de afstanden was onze vereniging ac