Montferlandrun 's-Heerenberg 1 december 2019

Ook op deze zondag schitterend loopweer: fris met bleek zonnetje en vrijwel geen wind. Iedereen kon dan ook een nette tijd neerzetten op dit mooie heuvelachtige parcours. Maar liefst 7 Olympus-leden aan de start in de Achterhoek:

Mientje van Haare 1.13.49 Rob Kerkhof 57.14

Thea Verstegen 1.29.32 Ronald van Noordenburg 1.01.33

Henriëtte Verhoeven 1.32.17 Toon Aben 1.15.11

Trudo Jans 1.17.23

Heidi Derks (woonachtig in Londen) stond er aan de start van de marathon. Nadat ze in corona-tijd de marathon al voor zich zelf had gelopen, was er nu de 'echte' marathon. Ze finishte in een prachtig

De weersverwachting was niet best maar uiteindelijk viel het heel erg mee met regen en wind. Het was daardoor eigenlijk best prima loopweer na een lange periode van (te) warm weer. AV Olympus was aanw

Eindelijk weer een wedstrijd in de regio! Veel lopers hadden elkaar al een hele tijd niet meer gezien en dus was het prima zo in Siebengewald. De zomerse temperatuur maakte het er niet makkelijker op.