Midwintermarathon Apeldoorn 3 februari 2019

Trudo Jans was in Apeldoorn voor een grote ronde over 25 km door de bossen en heide op de Veluwe. Trudo: 'Ingrediënten: rust, goede schoenen en een ontbijtje met balkenbrij. En wat bak je er dan van? Een eindtijd van 2.11.47. Blij? Ja en vooral dat ik kon lopen in een winters landschap. Wat kan er nog beter? Volgend jaar een auto vol Olympus!"

Een frisse dag maar in de Venrayse bossen was het prima om te lopen. Er waren toch weer 8 Olympus-leden aan de start van deze mooie cross. Korte cross: Wendy de Weerd 1

Eindelijk na 3 jaar kon ook de Oliebollenloop weer doorgaan. Na alle regen van de laatste dagen was het nu prima om te lopen. Het parcours was als vanouds en dus best zwaar. Dat was voor Willie, Maria