Marathon Londen 2 oktober 2022

Heidi Derks (woonachtig in Londen) stond er aan de start van de marathon. Nadat ze in corona-tijd de marathon al voor zich zelf had gelopen, was er nu de 'echte' marathon. Ze finishte in een prachtig mooie tijd: 3 uur 55 minuut 04 seconden, een prima prestatie !

Commanderije cross Milheeze 3 maart 2024

Pim van de Oever en Richard Verberk liepen in Milheeze de lange cross onder prima omstandigheden. Pim finishte in 40.18 en Richard in 43.53, hij behaalde daar een 3e plaats in de M40. Jeugdlid Ties Pe

Etten-Leur / Belfeld / Apeldoorn 4 febr. 2024

Op verschillende fronten waren deze dag weer leden actief. Remko van de Bungelaar was in Etten-Leur voor een Run-Bike-Run over 6-20-3 km op een technisch parcours. Remko finishte in 29.16 - 58.26 - 14

Vlakwatercross Venray 28 januari 2024

Prachtig loopweer en een prima beloopbaar parcours dit jaar in Venray. Net als voige week in Berg en Dal toch weer de nodige Olympus leden aan de start. Lange cross 8 km Pim van de Oever 32.