Marathon Eindhoven 9 oktober 2022

De marathon Eindhoven 2022 zal voor Mien Coenegracht altijd een bijzondere dag blijven: als 65 jarige voor het eerst een volledige marathon lopen en dan ook nog op een bijzonder vlak schema. Mien finishte in een eindtijd van 5.14.03 en werd daarmee meteen 1e in haar categorie, een bijzondere prestatie !!

Die eerste plaats was er ook voor Mientje van Haare op de halve marathon: zij finishte in 1.54.13 en was daarmee 1e vrouw 70+, ook dit een bijzonder mooie prestatie.

Alle resultaten:

marathon