top of page

Looptrainersdag 4 november 2023

Een verslag van Eric Sommers:

Afgelopen zaterdag zijn we met drie trainers (Mandie, Martijn en Eric) naar de 20e looptrainersdag in Papendal geweest. De dag werd geopend door de geluksprofessor Patrick van Hees onder het toeziend oog van 1160 looptrainers uit heel Nederland. Daarna had elke trainer drie workshops ingepland, theoretisch of praktisch.

De sfeer gedurende de dag was geweldig. Veel enthousiaste trainers, die plezier hadden tijdens de oefeningen. Tevens boeiende gesprekken tijdens de koffie en tijdens de lunch en leuke groepsfoto’s.

Ook de workshopleiders waren tevreden. Ze ervaarden de trainers als dankbaar publiek, vol energie en leergierigheid en bleven tot de laatste minuut van de workshop gemotiveerd.
Recente blogposts

Alles weergeven

De Montferlandrun werd dit jaar weer georganiseerd en Trudo Jans en Toon Aben waren van de partij. Ze hadden fris maar prima loopweer voor de 15 km rondom 's-Heerenberg. Trudo Jans 1.

Na alle regen van de afgelopen weken was het gelukkig droog op deze dag, wel fris met temperaturen rond het vriespunt. Totaal 149 deelnemers hadden zich gemeld voor de wedstrijd of de verschillende tr

Na een natte zaterdagavond was het op zondag beter loopweer. Toch kregen de meeste lopers toch een pittige bui te verwerken onder de wedstrijd. De deelname vanuit AV Olympus was weer prima: Zevenheuve

bottom of page