top of page

Looptrainersdag 4 november 2023

Een verslag van Eric Sommers:

Afgelopen zaterdag zijn we met drie trainers (Mandie, Martijn en Eric) naar de 20e looptrainersdag in Papendal geweest. De dag werd geopend door de geluksprofessor Patrick van Hees onder het toeziend oog van 1160 looptrainers uit heel Nederland. Daarna had elke trainer drie workshops ingepland, theoretisch of praktisch.

De sfeer gedurende de dag was geweldig. Veel enthousiaste trainers, die plezier hadden tijdens de oefeningen. Tevens boeiende gesprekken tijdens de koffie en tijdens de lunch en leuke groepsfoto’s.

Ook de workshopleiders waren tevreden. Ze ervaarden de trainers als dankbaar publiek, vol energie en leergierigheid en bleven tot de laatste minuut van de workshop gemotiveerd.
Recente blogposts

Alles weergeven

Commanderije cross Milheeze 3 maart 2024

Pim van de Oever en Richard Verberk liepen in Milheeze de lange cross onder prima omstandigheden. Pim finishte in 40.18 en Richard in 43.53, hij behaalde daar een 3e plaats in de M40. Jeugdlid Ties Pe

Etten-Leur / Belfeld / Apeldoorn 4 febr. 2024

Op verschillende fronten waren deze dag weer leden actief. Remko van de Bungelaar was in Etten-Leur voor een Run-Bike-Run over 6-20-3 km op een technisch parcours. Remko finishte in 29.16 - 58.26 - 14

Vlakwatercross Venray 28 januari 2024

Prachtig loopweer en een prima beloopbaar parcours dit jaar in Venray. Net als voige week in Berg en Dal toch weer de nodige Olympus leden aan de start. Lange cross 8 km Pim van de Oever 32.

Comments


bottom of page