Kermisloop Siebengewald 20 augustus 2022

Eindelijk weer een wedstrijd in de regio! Veel lopers hadden elkaar al een hele tijd niet meer gezien en dus was het prima zo in Siebengewald. De zomerse temperatuur maakte het er niet makkelijker op.

Mats en Niek de Weerd begonnen de wedstrijd: Mats in 2.09 in de bambino-loop en Nick op de 1 km in een eindtijd van 4.51 minuut. Daarna was het de beurt aan Wendy de Weerd in de 5 km. Zij finishte in 24.36 minuten. Op de 10 km was AV Olympus vertegenwoordigd met liefst 5 deelnemers:

Willem de Weerd 51.43 Mientje van Haare 52.50

Trudo Jans 58.17 Marian Kerkhof 52.50

Toon Aben 58.46

Recente blogposts

Alles weergeven

Na 3 jaar kon de 7H-loop eindelijk weer doorgaan. Het was een onverwacht koud weekend na alle warmte van de afgelopen weken. Op de zaterdagavond waren al 5 leden actief tijdens de 7H-nacht over 7 km.

Toon Aben was bij deze cross in Malden. Het parcours van 10 km gaat over een glooiend parcours met als hoogste punt de "Mulderskop". De omstandigheden om te lopen waren prima, goed weer en een droog p

Prachtig weer was het deze zondag in oktober. Het was al weer drie jaar geleden dat deze cross gehouden was. Het parcours was niet gewijzigd en dus kon iedereen zich weer 'tegoed doen' aan het losse z