Kermisloop Siebengewald 20 augustus 2022

Eindelijk weer een wedstrijd in de regio! Veel lopers hadden elkaar al een hele tijd niet meer gezien en dus was het prima zo in Siebengewald. De zomerse temperatuur maakte het er niet makkelijker op.

Mats en Niek de Weerd begonnen de wedstrijd: Mats in 2.09 in de bambino-loop en Nick op de 1 km in een eindtijd van 4.51 minuut. Daarna was het de beurt aan Wendy de Weerd in de 5 km. Zij finishte in 24.36 minuten. Op de 10 km was AV Olympus vertegenwoordigd met liefst 5 deelnemers:

Willem de Weerd 51.43 Mientje van Haare 52.50

Trudo Jans 58.17 Marian Kerkhof 52.50