Ironman Luxembourg 16 juni 2019

Remko van den Bungelaar heeft in Luxemburg zijn eerste halve Ironman triathlon volbracht.

Remko: "Hehe het zit er op, Mijn eerste halve ironman een eindtijd van 6:09:20 niet helemaal waar ik op gehoopt had, tijdens het fietsen kreeg ik na 50km kramp in mijn bovenbenen dus de laatse 40km maar met verstand en iets rustiger uitgefietst, maar toen het hardlopen de kramp en pijn zat er nog steeds in en ging niet meer weg af en toe moeten wandelen en soms zelf oefeningen erbij moeten doen. maar al met al super blij dat ik hem uitgelopen heb.." Mooie prestatie Remko!!

Een frisse dag maar in de Venrayse bossen was het prima om te lopen. Er waren toch weer 8 Olympus-leden aan de start van deze mooie cross. Korte cross: Wendy de Weerd 1

Eindelijk na 3 jaar kon ook de Oliebollenloop weer doorgaan. Na alle regen van de laatste dagen was het nu prima om te lopen. Het parcours was als vanouds en dus best zwaar. Dat was voor Willie, Maria