Ironman Luxembourg 16 juni 2019

Remko van den Bungelaar heeft in Luxemburg zijn eerste halve Ironman triathlon volbracht.

Remko: "Hehe het zit er op, Mijn eerste halve ironman een eindtijd van 6:09:20 niet helemaal waar ik op gehoopt had, tijdens het fietsen kreeg ik na 50km kramp in mijn bovenbenen dus de laatse 40km maar met verstand en iets rustiger uitgefietst, maar toen het hardlopen de kramp en pijn zat er nog steeds in en ging niet meer weg af en toe moeten wandelen en soms zelf oefeningen erbij moeten doen. maar al met al super blij dat ik hem uitgelopen heb.." Mooie prestatie Remko!!

Keiencross Uden 28 november 2021

Gelukkig kunnen sommige wedstrijden toch nog door gaan, bijvoorbeeld de Keiencross in Uden. Jos Wijnen en Eric Sommers zochten deze mooie omgeving op om toch weer een keer een 10-km wedstrijd te kunne

Trainingen loopgroep

Zaterdag 12 december is er weer gestart met de looptrainingen in de Staatsbossen. Alles geheel volgens de corona-richtlijnen: dus alles op minimaal 1,5 meter afstand en in groepjes van maximaal 4 pers