Hemelvaartsloop Lekkerkerk 30 mei 2019

Voor de familie de Weerd is de Hemelvaartsloop in Lekkerkerk een jaarlijks terugkerende traditie. Hemelvaartsdag in Lekkerkerk is altijd een druk bezochte sportdag met in de ochtend hardlopen en daarna aansluitend de hele middag wielrennen. De hardloopwedstrijd kent een afstand van 8.6 kilometer die bestaat uit 5 rondjes om de kerk.

Willem was gekomen met het doel toch eindelijk een keer onder de 40 minuten te komen en voor Wendy was het vooral lang geleden dat zij zo’n lange afstand in een wedstrijd had gelopen.

Willem de Weerd 38:21

Wendy de Weerd 42:21

Daarmee waren ze allebei zeer tevreden!

Heidi Derks (woonachtig in Londen) stond er aan de start van de marathon. Nadat ze in corona-tijd de marathon al voor zich zelf had gelopen, was er nu de 'echte' marathon. Ze finishte in een prachtig

De weersverwachting was niet best maar uiteindelijk viel het heel erg mee met regen en wind. Het was daardoor eigenlijk best prima loopweer na een lange periode van (te) warm weer. AV Olympus was aanw

Eindelijk weer een wedstrijd in de regio! Veel lopers hadden elkaar al een hele tijd niet meer gezien en dus was het prima zo in Siebengewald. De zomerse temperatuur maakte het er niet makkelijker op.