Hemelvaartsloop Lekkerkerk 30 mei 2019

Voor de familie de Weerd is de Hemelvaartsloop in Lekkerkerk een jaarlijks terugkerende traditie. Hemelvaartsdag in Lekkerkerk is altijd een druk bezochte sportdag met in de ochtend hardlopen en daarna aansluitend de hele middag wielrennen. De hardloopwedstrijd kent een afstand van 8.6 kilometer die bestaat uit 5 rondjes om de kerk.

Willem was gekomen met het doel toch eindelijk een keer onder de 40 minuten te komen en voor Wendy was het vooral lang geleden dat zij zo’n lange afstand in een wedstrijd had gelopen.

Willem de Weerd 38:21

Wendy de Weerd 42:21

Daarmee waren ze allebei zeer tevreden!

Een frisse dag maar in de Venrayse bossen was het prima om te lopen. Er waren toch weer 8 Olympus-leden aan de start van deze mooie cross. Korte cross: Wendy de Weerd 1

Eindelijk na 3 jaar kon ook de Oliebollenloop weer doorgaan. Na alle regen van de laatste dagen was het nu prima om te lopen. Het parcours was als vanouds en dus best zwaar. Dat was voor Willie, Maria