Hemelvaartsloop Lekkerkerk 30 mei 2019

Voor de familie de Weerd is de Hemelvaartsloop in Lekkerkerk een jaarlijks terugkerende traditie. Hemelvaartsdag in Lekkerkerk is altijd een druk bezochte sportdag met in de ochtend hardlopen en daarna aansluitend de hele middag wielrennen. De hardloopwedstrijd kent een afstand van 8.6 kilometer die bestaat uit 5 rondjes om de kerk.

Willem was gekomen met het doel toch eindelijk een keer onder de 40 minuten te komen en voor Wendy was het vooral lang geleden dat zij zo’n lange afstand in een wedstrijd had gelopen.

Willem de Weerd 38:21

Wendy de Weerd 42:21

Daarmee waren ze allebei zeer tevreden!

Triathlon Roermond 19 september 2020

Hoewel er nog weinig wedstrijden worden georganiseerd is de triathlon van Roermond wel doorgegaan. Voor dit evenement hadden Remko van den Bungelaar, Thea Verstegen, Marian en Rob Kerkhof zich ingesch

Jutbergtrial Dieren 15 februari 2020

Ronald van Noordenburg heeft meegedaan aan de Jutbergtrail in Dieren, een trail over 30 km met 400 hoogtemeters. De trail ging over een mooi stukje Veluwe met als letterlijk hoogtepunt de Posbank. Ver