Hemelvaartsloop Lekkerkerk 30 mei 2019

Voor de familie de Weerd is de Hemelvaartsloop in Lekkerkerk een jaarlijks terugkerende traditie. Hemelvaartsdag in Lekkerkerk is altijd een druk bezochte sportdag met in de ochtend hardlopen en daarna aansluitend de hele middag wielrennen. De hardloopwedstrijd kent een afstand van 8.6 kilometer die bestaat uit 5 rondjes om de kerk.

Willem was gekomen met het doel toch eindelijk een keer onder de 40 minuten te komen en voor Wendy was het vooral lang geleden dat zij zo’n lange afstand in een wedstrijd had gelopen.

Willem de Weerd 38:21

Wendy de Weerd 42:21

Daarmee waren ze allebei zeer tevreden!

Keiencross Uden 28 november 2021

Gelukkig kunnen sommige wedstrijden toch nog door gaan, bijvoorbeeld de Keiencross in Uden. Jos Wijnen en Eric Sommers zochten deze mooie omgeving op om toch weer een keer een 10-km wedstrijd te kunne

Trainingen loopgroep

Zaterdag 12 december is er weer gestart met de looptrainingen in de Staatsbossen. Alles geheel volgens de corona-richtlijnen: dus alles op minimaal 1,5 meter afstand en in groepjes van maximaal 4 pers