Halve marathon van Egmond 12 januari 2020

Trudo Jans en Ronald van Noordenburg hebben meegedaan aan de halve marathon van Egmond op 12 januari, helaas niet meer deelnemers van onze club. Een pittige editie dit keer, met windkracht 6 tot 7 tegen op het strand. Alleen lopen was daar echt geen optie, er vormden zich allemaal grote groepen om op te kunnen boksen tegen de wind. De toppers hebben zelfs de langzaamste tijd sinds 1985 gelopen, dit zegt wel wat over de zwaarte.

De tijden :

Trudo Jans 2.00.22

Ronald van Noordenburg 1.36.38

Voor Ronald was dit de 10e deelname in Egmond.

Triathlon Roermond 19 september 2020

Hoewel er nog weinig wedstrijden worden georganiseerd is de triathlon van Roermond wel doorgegaan. Voor dit evenement hadden Remko van den Bungelaar, Thea Verstegen, Marian en Rob Kerkhof zich ingesch

Jutbergtrial Dieren 15 februari 2020

Ronald van Noordenburg heeft meegedaan aan de Jutbergtrail in Dieren, een trail over 30 km met 400 hoogtemeters. De trail ging over een mooi stukje Veluwe met als letterlijk hoogtepunt de Posbank. Ver