Halve marathon van Egmond 12 januari 2020

Trudo Jans en Ronald van Noordenburg hebben meegedaan aan de halve marathon van Egmond op 12 januari, helaas niet meer deelnemers van onze club. Een pittige editie dit keer, met windkracht 6 tot 7 tegen op het strand. Alleen lopen was daar echt geen optie, er vormden zich allemaal grote groepen om op te kunnen boksen tegen de wind. De toppers hebben zelfs de langzaamste tijd sinds 1985 gelopen, dit zegt wel wat over de zwaarte.

De tijden :

Trudo Jans 2.00.22

Ronald van Noordenburg 1.36.38

Voor Ronald was dit de 10e deelname in Egmond.