Halve marathon van Egmond 12 januari 2020

Trudo Jans en Ronald van Noordenburg hebben meegedaan aan de halve marathon van Egmond op 12 januari, helaas niet meer deelnemers van onze club. Een pittige editie dit keer, met windkracht 6 tot 7 tegen op het strand. Alleen lopen was daar echt geen optie, er vormden zich allemaal grote groepen om op te kunnen boksen tegen de wind. De toppers hebben zelfs de langzaamste tijd sinds 1985 gelopen, dit zegt wel wat over de zwaarte.

De tijden :

Trudo Jans 2.00.22

Ronald van Noordenburg 1.36.38

Voor Ronald was dit de 10e deelname in Egmond.

Trainingen loopgroep

Zaterdag 12 december is er weer gestart met de looptrainingen in de Staatsbossen. Alles geheel volgens de corona-richtlijnen: dus alles op minimaal 1,5 meter afstand en in groepjes van maximaal 4 pers

Triathlon Roermond 19 september 2020

Hoewel er nog weinig wedstrijden worden georganiseerd is de triathlon van Roermond wel doorgegaan. Voor dit evenement hadden Remko van den Bungelaar, Thea Verstegen, Marian en Rob Kerkhof zich ingesch