Halve marathon van Egmond 12 januari 2020

Trudo Jans en Ronald van Noordenburg hebben meegedaan aan de halve marathon van Egmond op 12 januari, helaas niet meer deelnemers van onze club. Een pittige editie dit keer, met windkracht 6 tot 7 tegen op het strand. Alleen lopen was daar echt geen optie, er vormden zich allemaal grote groepen om op te kunnen boksen tegen de wind. De toppers hebben zelfs de langzaamste tijd sinds 1985 gelopen, dit zegt wel wat over de zwaarte.

De tijden :

Trudo Jans 2.00.22

Ronald van Noordenburg 1.36.38

Voor Ronald was dit de 10e deelname in Egmond.

Keiencross Uden 28 november 2021

Gelukkig kunnen sommige wedstrijden toch nog door gaan, bijvoorbeeld de Keiencross in Uden. Jos Wijnen en Eric Sommers zochten deze mooie omgeving op om toch weer een keer een 10-km wedstrijd te kunne

Trainingen loopgroep

Zaterdag 12 december is er weer gestart met de looptrainingen in de Staatsbossen. Alles geheel volgens de corona-richtlijnen: dus alles op minimaal 1,5 meter afstand en in groepjes van maximaal 4 pers