Genneperheiloop 30 oktober 2022

Prachtig weer was het deze zondag in oktober. Het was al weer drie jaar geleden dat deze cross gehouden was. Het parcours was niet gewijzigd en dus kon iedereen zich weer 'tegoed doen' aan het losse zand en de heuveltjes van de hei in Gennep. AV Olympus was natuurlijk weer van de partij:

korte cross 5 km

Willem de Weerd 23.38

Eric Sommers 23.28

Jan van de Bungelaar 26.00

lange cross 10 km

Pim van de Oever 44.23

Toon Aben 54.54

Marian Kerkhof 54.26 (3e 45+)

Mientje van Haare 54.26

Een makkie is het zeker niet met die heuvels in het parcours, wel een hele mooie loop. Over het aantal deelnemers zal de organisatie zeker tevreden zijn. Het was ook prima loopweer op deze zonnige zon