top of page

Gelreman 2023

Roy Cremers heeft op 26 augustus een hele triathlon volbracht, een verslag van Roy:

Arnhem 26 aug. 5:15 opstaan ,eten en thee drinken. Vervolgens spullen in de auto laden en op naar de Rijkswoerdseplassen in Elst.

6:00 uur bike checkIn, alles klaar leggen en dan maar wachten op het verlossende schot .

7:00 uur startschot heeft geklonken en we konden los. Na 3.8km zwemmen, 1:13:00 uur (3 minuten langzamerhand vorig jaar) uit het water gekomen maar wel geheel ontspannen.

Fiets op en de strijd op de dijk kon beginnen met de wind. Er stond in de eerste 2 ronden een windkracht 3 die in de laatste ronde ook nog eens opschakelen naar windkracht 4.

Tijdens het fietsen twee essentiële bidons verloren die door wat flink hobbels uit de houders zijn getrild achter het zadel. Maar goed rustig blijven en een plan B bedenken.

Na de loodzware 180km fietsen toch fris begonnen aan de 42km lopen.

De eerste 21 km ging super en liep nog onder de 2 uur maar na 22 km ging het ineens een stuk moeizamer i.v.m. de eerder verloren bidons. Heb flink gas terug moeten nemen t/m de eerst volgende drankpost omdat de maag ook geheel leeg getrokken was.

Na een aantal kilometers ging het weer en kon ik het tempo weer oppakken. In de laatste ronde herhaalde het voorval nogmaals en moest ik weer gas terug nemen. Dit keer had ik minder tijd nodig om weer aan te sterken. En kon al na 1km mij weg vervolgen .

500m voor de finish stond mijn zoon mij al op te wachten om mee te lopen over de finishlijn .

Opdat moment verging alle pijn en kreeg ik vleugels alsof het vanzelf ging.

Al met al ben ik tevreden over de mijn strijd met de elementen tussen de rivieren

“De Gelreman “

Recente blogposts

Alles weergeven

Met 4 teams stond Olympus aan de start voor de 3 x 5 km estaffette-loop in Weeze. En drie daarvan eindigden op het podium! Hoewel er tijdens de wedstrijd een flinke regenbui viel kon dat de pret niet

Na een flinke hoeveelheid regen was het parcours op sommige delen heel erg zwaar. Het hield de volgende leden niet tegen om toch aan de start te staan: 5 km Thea Verstegen 30.08 1

Drie deelnemers aan de start in een zeer warm Deurne: 10 km Marian Kerkhof 53.27 Mientje van Haare 53.35 15 km Rob Kerkhof 1.03.17

bottom of page