Eindklassement Runcompetitie 2018-2019

Net als de afgelopen jaren ook deze keer weer een mooi aantal podiumplaatsen in de eindklassering van de Runcompetitie:

Emy Hermens 1e plaats V40-

Mientje van Haare 1e plaats V50+

Marian Kerkhof 3e plaats V50+

Pim van de Oever 1e plaats M40+

Jürgen Engels 4e plaats M40+

Rob Kerkhof 1e plaats M50+

Ronald van Noordenburg 2e plaats M50+

Joris Zeegers 5e plaats M55+

Toon Aben 5e plaats M60+

Alle prijswinnaars ontvingen een mooie envelop en waarde-cheque. Dank aan de organisatoren van de Runcompetitie voor al het werk van het afgelopen seizoen. Tijd voor vakantie en op naar de start van de volgende competitie.

Een frisse dag maar in de Venrayse bossen was het prima om te lopen. Er waren toch weer 8 Olympus-leden aan de start van deze mooie cross. Korte cross: Wendy de Weerd 1

Eindelijk na 3 jaar kon ook de Oliebollenloop weer doorgaan. Na alle regen van de laatste dagen was het nu prima om te lopen. Het parcours was als vanouds en dus best zwaar. Dat was voor Willie, Maria