Einde zomertrainingen

Helaas is er een einde gekomen aan de zomertrainingen in de Staatsbossen van Sint Anthonis. Met de aanwezige leden werd er nog een mooie ronde gelopen. Vanaf volgende week zijn de trainingen weer bij voetbalclub Toxandria in Rijkevoort.

Een frisse dag maar in de Venrayse bossen was het prima om te lopen. Er waren toch weer 8 Olympus-leden aan de start van deze mooie cross. Korte cross: Wendy de Weerd 1

Eindelijk na 3 jaar kon ook de Oliebollenloop weer doorgaan. Na alle regen van de laatste dagen was het nu prima om te lopen. Het parcours was als vanouds en dus best zwaar. Dat was voor Willie, Maria