Einde zomertrainingen

Helaas is er een einde gekomen aan de zomertrainingen in de Staatsbossen van Sint Anthonis. Met de aanwezige leden werd er nog een mooie ronde gelopen. Vanaf volgende week zijn de trainingen weer bij voetbalclub Toxandria in Rijkevoort.

Heidi Derks (woonachtig in Londen) stond er aan de start van de marathon. Nadat ze in corona-tijd de marathon al voor zich zelf had gelopen, was er nu de 'echte' marathon. Ze finishte in een prachtig

De weersverwachting was niet best maar uiteindelijk viel het heel erg mee met regen en wind. Het was daardoor eigenlijk best prima loopweer na een lange periode van (te) warm weer. AV Olympus was aanw

Eindelijk weer een wedstrijd in de regio! Veel lopers hadden elkaar al een hele tijd niet meer gezien en dus was het prima zo in Siebengewald. De zomerse temperatuur maakte het er niet makkelijker op.