Commanderij cross Milheeze 10 februari 2019

Glibberige smalle paadjes, stukken met modder, en een stuk over het strand. Een echte zware cross dus in de bossen van Milheeze, gelukkig was het tijdens de wedstrijd droog.

Twee Olympusleden stonden aan de start van de lange cross van 9660 meter. Emy Hermens werd 3e bij de vrouwen senioren in 49.32 minuten en Toon Aben liep de afstand in 54.37 minuten.

Heidi Derks (woonachtig in Londen) stond er aan de start van de marathon. Nadat ze in corona-tijd de marathon al voor zich zelf had gelopen, was er nu de 'echte' marathon. Ze finishte in een prachtig

De weersverwachting was niet best maar uiteindelijk viel het heel erg mee met regen en wind. Het was daardoor eigenlijk best prima loopweer na een lange periode van (te) warm weer. AV Olympus was aanw

Eindelijk weer een wedstrijd in de regio! Veel lopers hadden elkaar al een hele tijd niet meer gezien en dus was het prima zo in Siebengewald. De zomerse temperatuur maakte het er niet makkelijker op.