Commanderij cross Milheeze 10 februari 2019

Glibberige smalle paadjes, stukken met modder, en een stuk over het strand. Een echte zware cross dus in de bossen van Milheeze, gelukkig was het tijdens de wedstrijd droog.

Twee Olympusleden stonden aan de start van de lange cross van 9660 meter. Emy Hermens werd 3e bij de vrouwen senioren in 49.32 minuten en Toon Aben liep de afstand in 54.37 minuten.

Een frisse dag maar in de Venrayse bossen was het prima om te lopen. Er waren toch weer 8 Olympus-leden aan de start van deze mooie cross. Korte cross: Wendy de Weerd 1

Eindelijk na 3 jaar kon ook de Oliebollenloop weer doorgaan. Na alle regen van de laatste dagen was het nu prima om te lopen. Het parcours was als vanouds en dus best zwaar. Dat was voor Willie, Maria