Clubloop AV Olympus en Molenhoeks Makkie 18 oktober 2021

Na een lange pauze was het dan eindelijk weer mogelijk om een clubloop te organiseren. Onder ideale omstandigheden kon er weer worden gelopen over de 5 km door de Staatsbossen. Ook voor de jeugd was plaats voor hun om 1 km hard te lopen. Natuurlijk was er na afloop het stuk taart en wat te drinken in de Heksenboom.

Ondertussen liepen Stefan van Kollenburg en Toon Aben een pittige 10 km bij het Molenhoeks Makkie, Stefan finishte in 46.05 minuten en Toon Aben in een eindtijd van 55.30 minuten.

Uitslag clubloop: