Clubactiviteit 11 mei 2019

Deze zaterdagmiddag vond de jaarlijkse clubactiviteit pleaats in de achtertuin van de familie Wolters in Ledeacker. Door de activiteitencommissie was een compleet spel-programma in elkaar gezet gebaseerd op het televisie-programma 'Wie is de mol'. Op deze middag ging het echter niet om de mol maar om de 'haas'. Nadat iedereen was opgedeeld in groepen konden de hazen hun werk doen in alle spelletjes zonder dat het al te verdacht werd. Daarbij ging het er soms fanatiesk aan toe, maar het was vooral gezellig! Marco, Grad, Saskia, Rob en haas Marianne streken uiteindelijk het meeste geld op. Daarna was het tijd voor een prima verzorgde barbecue. Dank aan de activiteitencommisisie en de familie Wolters voor deze mooie middag.

Het was wel heel erg warm op deze dag in Venlo. Na twee jaar eindelijk weer deze mooie wedstrijd maar dan wel bij een temperatuur van ruim 25 graden: dat was minder voor alle lopers. Het enthousiasme

Veel zon, een fris windje en een prima parcours, alles aanwezig voor de clubloop van dit jaar. Met eerst de jongste kinderen op de 1 km en daarna de ouderen op de 5 km. Eric had na de finish voor all

Nadat sommigen leden al tijdens onze eigen halve marathon in maart al een wedstrijd over 5 km hadden gelopen, kon het tijdens de Kleffenloop echt los. Op alle drie de afstanden was onze vereniging ac