Clubactiviteit 11 mei 2019

Deze zaterdagmiddag vond de jaarlijkse clubactiviteit pleaats in de achtertuin van de familie Wolters in Ledeacker. Door de activiteitencommissie was een compleet spel-programma in elkaar gezet gebaseerd op het televisie-programma 'Wie is de mol'. Op deze middag ging het echter niet om de mol maar om de 'haas'. Nadat iedereen was opgedeeld in groepen konden de hazen hun werk doen in alle spelletjes zonder dat het al te verdacht werd. Daarbij ging het er soms fanatiesk aan toe, maar het was vooral gezellig! Marco, Grad, Saskia, Rob en haas Marianne streken uiteindelijk het meeste geld op. Daarna was het tijd voor een prima verzorgde barbecue. Dank aan de activiteitencommisisie en de familie Wolters voor deze mooie middag.

Triathlon Roermond 19 september 2020

Hoewel er nog weinig wedstrijden worden georganiseerd is de triathlon van Roermond wel doorgegaan. Voor dit evenement hadden Remko van den Bungelaar, Thea Verstegen, Marian en Rob Kerkhof zich ingesch

Jutbergtrial Dieren 15 februari 2020

Ronald van Noordenburg heeft meegedaan aan de Jutbergtrail in Dieren, een trail over 30 km met 400 hoogtemeters. De trail ging over een mooi stukje Veluwe met als letterlijk hoogtepunt de Posbank. Ver