Clubactiviteit 11 mei 2019

Deze zaterdagmiddag vond de jaarlijkse clubactiviteit pleaats in de achtertuin van de familie Wolters in Ledeacker. Door de activiteitencommissie was een compleet spel-programma in elkaar gezet gebaseerd op het televisie-programma 'Wie is de mol'. Op deze middag ging het echter niet om de mol maar om de 'haas'. Nadat iedereen was opgedeeld in groepen konden de hazen hun werk doen in alle spelletjes zonder dat het al te verdacht werd. Daarbij ging het er soms fanatiesk aan toe, maar het was vooral gezellig! Marco, Grad, Saskia, Rob en haas Marianne streken uiteindelijk het meeste geld op. Daarna was het tijd voor een prima verzorgde barbecue. Dank aan de activiteitencommisisie en de familie Wolters voor deze mooie middag.

Een frisse dag maar in de Venrayse bossen was het prima om te lopen. Er waren toch weer 8 Olympus-leden aan de start van deze mooie cross. Korte cross: Wendy de Weerd 1

Eindelijk na 3 jaar kon ook de Oliebollenloop weer doorgaan. Na alle regen van de laatste dagen was het nu prima om te lopen. Het parcours was als vanouds en dus best zwaar. Dat was voor Willie, Maria