Clubactiviteit 11 mei 2019

Deze zaterdagmiddag vond de jaarlijkse clubactiviteit pleaats in de achtertuin van de familie Wolters in Ledeacker. Door de activiteitencommissie was een compleet spel-programma in elkaar gezet gebaseerd op het televisie-programma 'Wie is de mol'. Op deze middag ging het echter niet om de mol maar om de 'haas'. Nadat iedereen was opgedeeld in groepen konden de hazen hun werk doen in alle spelletjes zonder dat het al te verdacht werd. Daarbij ging het er soms fanatiesk aan toe, maar het was vooral gezellig! Marco, Grad, Saskia, Rob en haas Marianne streken uiteindelijk het meeste geld op. Daarna was het tijd voor een prima verzorgde barbecue. Dank aan de activiteitencommisisie en de familie Wolters voor deze mooie middag.

Heidi Derks (woonachtig in Londen) stond er aan de start van de marathon. Nadat ze in corona-tijd de marathon al voor zich zelf had gelopen, was er nu de 'echte' marathon. Ze finishte in een prachtig

De weersverwachting was niet best maar uiteindelijk viel het heel erg mee met regen en wind. Het was daardoor eigenlijk best prima loopweer na een lange periode van (te) warm weer. AV Olympus was aanw

Eindelijk weer een wedstrijd in de regio! Veel lopers hadden elkaar al een hele tijd niet meer gezien en dus was het prima zo in Siebengewald. De zomerse temperatuur maakte het er niet makkelijker op.