Afmelden voorinschrijving halve marathon

Mocht u door omstandigheden niet mee kunnen doen met de halve marathon, dan kunt u zich tot en met 12 maart kostenloos afmelden. Na 12 maart worden 2 euro administratie-kosten in rekening gebracht.

Een frisse dag maar in de Venrayse bossen was het prima om te lopen. Er waren toch weer 8 Olympus-leden aan de start van deze mooie cross. Korte cross: Wendy de Weerd 1

Eindelijk na 3 jaar kon ook de Oliebollenloop weer doorgaan. Na alle regen van de laatste dagen was het nu prima om te lopen. Het parcours was als vanouds en dus best zwaar. Dat was voor Willie, Maria