Friday, November 17, 2017             Login
Voorinschijven 19e Halve Marathon van Sint Anthonis 2017 Print  


De voorinschrijving is geopend! 

Door voor in te schrijven kunt u snel doorlopen bij het ophalen van het startnummer en krijgt u een korting op het inschrijfgeld. Het voorinschrijven gebeurt in samenwerking met Inschrijven.nl. Voorinschrijven is mogelijk tot en met vrijdag 17 maart.

De eerste 300 inschrijvers voor de halve marathon krijgen een effectief hardloop T-shirt. Dit aantal hebben wij inmiddels bereikt. 

Als u wilt voorinschrijven klik dan HIER .

HIER kunt u controleren of de voorinschrijving is gelukt.

Het inschrijfgeld wordt achteraf afgeschreven door Iwan.nl omstreeks maandag 20 maart. U betaalt dus alleen als u zich niet af meldt. Afmelden van een voorinschrijving is eveneens mogelijk tot en met 17 maart 24.00 uur. Afmelden na vrijdag 17 maart geeft 2 euro administratiekosten.
Mocht u grote bezwaren hebben, tegen een incasso, kunt u dit kenbaar maken door een e-mail te sturen aan de organisatie.

Buitenlandse deelnemers kunnen niet per incasso betalen. Het bedrag van de voorinschrijving moet bij het ophalen van het startnummer betaald worden. In het inschrijfformulier kunnen zij 00000000 invullen als banknummer.

Mocht u onverhoopt niet mee doen, meldt u dan even af via halvemarathon@av-olympus.nl , ook al weet u het pas op de wedstrijddag zelf.

 

Für unsere deutschen Teilnehmer gibt es in der Menüliste eine Seite mit Informationen in deutscher Sprache.

Copyright 2014 by Joost van Kempen - AV-Olympus LvC