Thursday, December 18, 2014       Register      Login

Info Raboloop Print

9e Raboloop Mill onder zomerse temperaturen

Maar liefst 190 deelnemers stonden aan de start van de Raboloop georganiseerd door Miko ’76 en AV Olympus Land van Cuijk.  Het parcours, een ronde van 5 km door de kanaalzone  van Mill, lag er prima bij.  De natuur was al in de herfstkleur, maar de temperatuur was bijna zomers te noemen.
Dat was, vooral op de lange afstand, de grootste tegenstander zaterdagmiddag.
Bij de 10 kilometer heren ging de winnaar van vorig jaar op herhaling, Horacio Pereira won deze keer in een tijd van 35.10. Het verschil met de nummer twee Milan Perc (35.19) werd pas vlak voor het einde gemaakt. Derde was Sander Groen in ’t Woud (35.56).
Bij de 10 kilometer dames kwam Lotte van Dinter (40.16) al eerste over de finish, ruim voor de nummer twee Aniek van Haare (46.09). Marian Kerkhof eindigde op de derde plek (48.15).
Bij de 5 kilometer heren was het tot op de streep spannend. Daarbij eindigden de eerste drie binnen 5 seconden van elkaar. Uiteindelijk was Florus van Meijl winnaar in een tijd van 17.39, voor Marco Jans (17.41) en Rens Verboeket (17.44).
Bij de dames 5 km waren de verschillen groter. Deze werd gewonnen door Mirthe Leloup (19.19), gevolgd door Noortje Corstjens (20.19) en Susan Hendrikx (20.37).

Datum Zaterdag 1 november 2014
Tijd 15:00 uur
Volgende editie Zaterdag 7 november 2015 (onder voorbehoud)
Locatie

Op het sportterrein aan de Langeboomseweg 5, 5451JH Mill. In verband met de verplaatsing van de MIKO-velden is de start-lokatie wat verder naar achteren op het sportterrein gelegen.  Zie verder de routebeschrijving.

Tijdwaarneming door middel van chip-tijdregistratie!

Afstanden 5 km (exact, 1 ronden)
10 Km (exact, 2 rondens)

Deelname aan de Raboloop gebeurt op eigen risico!

Voorinschrijving

Voorinschrijving is mogelijk via deze website tot en met 31 oktober 2014. Klik daarvoor in het menu Raboloop onder 'inschrijven'.

Betalen gebeurt na afloop via automatische incasso (omstreeks maandag 3 November) en alleen bij deelname. Als u niet mee doet, moet u zich dus wel per e-mail of telefoon afmelden, ook al weet u dat pas op de dag zelf.

Mocht u grote bezwaren hebben tegen de automatische incasso, dan kunt u dit kenbaar maken door een e-mail te sturen aan de
organisatie.

Buitenlandse deelnemers kunnen niet per incasso betalen, dus moet het voorinschrijfbedrag bij het ophalen van het startnummer betaald worden. In het inschrijfformulier kunnen zij 00000000 invullen als banknummer.

Na inschrijving Op de dag zelf kan er vanaf 13:00 uur ingeschreven worden nabij de start
Kosten   Voorinschrijving Na-inschrijving
10 Km € 5,00 € 6,00
5 Km € 4,00 € 5,00
Starttijden Beide 15:00
Parkeeren Er is voldoende parkeergelegenheid.
Omkleden Er is rum voldoende kleedgelegenheid en douchegelegenheid.
Verzorging

Begeleiding door EHBO vereniging Mill.
Er zal bij de 5 km doorkomst vlak bij de finish een drankpost zijn met water.

Verder is er gratis koffie en thee met speculaas verkrijgbaar voor deelnemers en publiek (fris 50 ct.).

Parcours

Het parcours is in 2012 vernieuwd, maar bestaat nog steeds uit een 1 of 2 ronden van exact 5 Km. Dit gaat voor 50% over een verharde weg, de rest is half verhard (geen cross) en voert door een mooi stukje buitengebied van Mill.

Prijzen Bij beide afstanden zijn ereprijzen in de volgende categorieën beschikbaar:
Heren   40- / 40-50 / 50+
Dames 40- / 40-50  / 50+
Prijsuitreiking Direct na binnenkomst laatste deelnemer 10 Km.
Nog vragen? Stuur een e-mail naar raboloop@av-olympus.nl.