Friday, April 25, 2014       Register      Login

Info Raboloop Print

Horacio Pereira en Stijntje Bokdam winnen 8e Raboloop
Het was fris en regenachtig tijdens deze editie van de Raboloop. Dat was echter voor een recordaantal van 216 deelnemers geen reden om thuis te blijven.
De 10 kilometer wedstrijd werd gewonnen door Horacio Pereira uit Veghel in een tijd van 34.58 minuten. De tweede plaats waren voor Milan Perc uit Cuijk (36.00) en Roy de Klein uit Wanroij (37.41). Bij de dames won Stijntje Bokdam uit Nijmegen (43.19 minuten) net voor Susan Mulders uit Uden (43.25). Als derde finishte Maria van Summeren eveneens uit Uden (45.07).
Bij de 5 kilometer kwam Sjors Thielen uit Venray als eerste over de streep (17.19 minuten) met vlak daarachter Rob Kerkhof uit Mill (17.27) en Geoffrey van den Berg uit Uden (17.54). Eerste dame was Nicole Loeve uit Helmond in een nieuw parcoursrecord van 19.30 minuten! Als tweede en derde kwamen Laura Albers uit Gassel (20.25) en Marjan Wintjes uit Landhorst (20.46) over de streep.
De organiserende verenigingen Miko 76 en AV Olympus konden dan ook terugzien op een geslaagde editie van de Raboloop.

Datum Zaterdag 2 november 2013
Tijd 15:00 uur
Volgende editie Zaterdag 1 november 2014 (onder voorbehoud)
Locatie

Op het sportterrein aan de Langeboomseweg 5, 5451JH Mill. In verband met de verplaatsing van de MIKO-velden is de start-lokatie wat verder naar achteren op het sportterrein gelegen.  Zie verder de routebeschrijving.

Nieuw dit jaar is de chip-tijdregistratie!

Afstanden 5 km (exact, 1 ronden)
10 Km (exact, 2 rondens)

Deelname aan de Raboloop gebeurt op eigen risico!

Voorinschrijving

Voorinschrijving is mogelijk via deze website tot en met 1 november 2013.

Betalen gebeurt na afloop via automatische incasso (omstreeks maandag 3 November) en alleen bij deelname. Als u niet mee doet, moet u zich dus wel per e-mail of telefoon afmelden, ook al weet u dat pas op de dag zelf.

Mocht u grote bezwaren hebben tegen de automatische incasso, dan kunt u dit kenbaar maken door een e-mail te sturen aan de
organisatie.

Buitenlandse deelnemers kunnen niet per incasso betalen, dus moet het voorinschrijfbedrag bij het ophalen van het startnummer betaald worden. In het inschrijfformulier kunnen zij 00000000 invullen als banknummer.

Na inschrijving Op de dag zelf kan er vanaf 13:00 uur ingeschreven worden nabij de start
Kosten   Voorinschrijving Na-inschrijving
10 Km € 5,00 € 6,00
5 Km € 4,00 € 5,00
Starttijden Beide 15:00
Parkeeren Er is voldoende parkeergelegenheid.
Omkleden Er is rum voldoende kleedgelegenheid en douchegelegenheid.
Verzorging

Begeleiding door EHBO vereniging Mill.
Er zal bij de 5 km doorkomst vlak bij de finish een drankpost zijn met water.

Verder is er gratis koffie en thee met speculaas verkrijgbaar voor deelnemers en publiek (fris 50 ct.).

Parcours

Het parcours is in 2012 vernieuwd, maar bestaat nog steeds uit een 1 of 2 ronden van exact 5 Km. Dit gaat voor 50% over een verharde weg, de rest is half verhard (geen cross) en voert door een mooi stukje buitengebied van Mill.

Prijzen Bij beide afstanden zijn ereprijzen in de volgende categorieën beschikbaar:
Heren   40- / 40+ / 50+
Dames 40- / 40+  / 50+
Prijsuitreiking Direct na binnenkomst laatste deelnemer 10 Km.
Nog vragen? Stuur een e-mail naar raboloop@av-olympus.nl.