Friday, July 29, 2016             Login

Info Raboloop Print

Raboloop 7 november 2015
Er stonden 174 deelnemers aan de start bij deze jubileumeditie van de Raboloop. Voor de 10e keer was er de samenwerking tussen korfbalvereniging Miko 76 en AV Olympus Land van Cuijk. Ondanks de hoge temperatuur en luchtvochtigheid kon er prima worden gelopen over het mooie parcours langs het Peelkanaal.

Bijzonder was dat voor het eerst de 5 km werd gewonnen door een vrouw: Marlin van Hal uit Mill kwam als eerste over de finish in een dik parcours-record van 17.10 minuten. Met een rappe eindspurt lukte het haar om de snelste man op deze afstand achter haar te laten, een unicum in een wedstrijd van de Rabo-runcompetitie.
Ook bijzonder was de deelname van Marian Wouters uit Escharen. Ze heeft alle keren aan de Raboloop meegedaan en is daarbij ook nog iedere keer op het podium terecht gekomen in haar leeftijdscategorie.
Indrukwekkend was de minuut stilte voorafgaand aan de wedstrijd. Dit vanwege het overlijden van Hedy Schäperkotter, partner van Hans van Sambeek.

Natuurlijk zijn er weer foto's geknipt op verschillende mooie plekken op het parcours:
wedstrijd
prijsuitreiking

De resultaten:

1. Marlin van Hal Mill 17.10 1. Rutger Huisman Groesbeek 17.14
2. Marjan Wintjes Landhorst 20.46 2. Rob Kerkhof Mill 17.52
3. Laura Kok Helmond 21.00 3. Rens Verboeket Nijmegen 17.52
1. Jennie Frenken Grave 44.18 1. Milan Perc Cuijk 36.42
2. Eline van Haare Wanroij 47.26 2. Raymond van Benthum Cuijk 38.10
3. Mientje van Haare Wanroij 47.53 3. Willie Kanters Deurne 38.51

Datum Zaterdag 7 november 2015
Tijd 15:00 uur
Volgende editie Zaterdag 5 november 2016 (onder voorbehoud)
Locatie

Op het sportterrein aan de Langenboomseweg 5, 5451JH Mill.  Zie verder de routebeschrijving.

Tijdwaarneming door middel van chip-tijdregistratie!

Afstanden 5 km (exact, 1 ronden)
10 Km (exact, 2 rondens)

Deelname aan de Raboloop gebeurt op eigen risico!

Voorinschrijving

Voorinschrijving is mogelijk via deze website tot en met 6 november 2015. Klik daarvoor in het menu Raboloop onder 'inschrijven' of klik HIER

Betalen gebeurt na afloop via automatische incasso (omstreeks maandag 9 november) en alleen bij deelname. Als u niet mee doet, moet u zich dus wel per e-mail of telefoon afmelden, ook al weet u dat pas op de dag zelf.

Mocht u grote bezwaren hebben tegen de automatische incasso, dan kunt u dit kenbaar maken door een e-mail te sturen aan de
organisatie.

Buitenlandse deelnemers kunnen niet per incasso betalen, dus moet het voorinschrijfbedrag bij het ophalen van het startnummer betaald worden. In het inschrijfformulier kunnen zij 00000000 invullen als banknummer.

Na inschrijving Op de dag zelf kan er vanaf 13:00 uur ingeschreven worden nabij de start
Kosten   Voorinschrijving Na-inschrijving
10 Km € 5,00 € 6,00
5 Km € 4,00 € 5,00
Starttijden Beide 15:00
Parkeeren Er is voldoende parkeergelegenheid.
Omkleden Er is ruim voldoende kleedgelegenheid en douchegelegenheid.
Verzorging

Begeleiding door EHBO vereniging Mill.
Er zal bij de 5 km doorkomst vlak bij de finish een drankpost zijn met water.

Verder is er gratis koffie en thee met speculaas verkrijgbaar voor deelnemers en publiek (fris 50 ct.).

Parcours

Het parcours is in 2012 vernieuwd, maar bestaat nog steeds uit een 1 of 2 ronden van exact 5 Km. Dit gaat voor 50% over een verharde weg, de rest is half verhard (geen cross) en voert door een mooi stukje buitengebied van Mill.

Prijzen Bij beide afstanden zijn ereprijzen in de volgende categorieën beschikbaar:
Heren   40- / 40-50 / 50+
Dames 40- / 40-50  / 50+
Prijsuitreiking Direct na binnenkomst laatste deelnemer 10 Km.
Nog vragen? Stuur een e-mail naar raboloop@av-olympus.nl.