Tuesday, October 23, 2018             Login
Info Rundje Mill Print

Datum Zaterdag 3 november 2018
Tijd 15:00 uur
Volgende editie Zaterdag 2 november 2019 (onder voorbehoud)
Locatie

Op het sportterrein aan de Langenboomseweg 5, 5451JH Mill.  Zie verder de routebeschrijving.

Tijdwaarneming door middel van chip-tijdregistratie!

Afstanden 5 km (exact, 1 ronden)
10 Km (exact, 2 rondens)

Deelname aan Rundje Mill gebeurt op eigen risico!

Voorinschrijving

Voorinschrijving is mogelijk via deze website tot en met 2 november 2018. Klik daarvoor in het menu Rundje Mill onder 'inschrijven' of klik HIER

DE VOORINSCHRIJVING IS GEOPEND!!!

Betalen gebeurt na afloop via automatische incasso (omstreeks maandag 4 november) en alleen bij deelname. Als u niet mee doet, moet u zich dus wel per e-mail of telefoon afmelden, ook al weet u dat pas op de dag zelf.

Mocht u grote bezwaren hebben tegen de automatische incasso, dan kunt u dit kenbaar maken door een e-mail te sturen aan de organisatie: rundjemill@av-olympus.nl
.

Buitenlandse deelnemers kunnen niet per incasso betalen, dus moet het voorinschrijfbedrag bij het ophalen van het startnummer betaald worden. In het inschrijfformulier kunnen zij 00000000 invullen als banknummer.

Na inschrijving Op de dag zelf kan er vanaf 13:00 uur ingeschreven worden nabij de start
Kosten   Voorinschrijving Na-inschrijving
10 Km € 6,00 € 7,00
5 Km € 5,00 € 6,00
Starttijden Beide 15:00 uur
Parkeeren Er is voldoende parkeergelegenheid.
Omkleden Er is ruim voldoende kleedgelegenheid en douchegelegenheid.
Verzorging

Begeleiding door EHBO vereniging Mill.
Er zal bij de 5 km doorkomst vlak bij de finish een drankpost zijn met water.

Verder is er gratis koffie en thee met speculaas verkrijgbaar voor deelnemers en publiek (fris 50 ct.).

Parcours

Het parcours is in 2012 vernieuwd, maar bestaat nog steeds uit een 1 of 2 ronden van exact 5 Km. Dit gaat voor 50% over een verharde weg, de rest is half verhard (geen cross) en voert door een mooi stukje buitengebied van Mill.

Prijzen Bij beide afstanden zijn ereprijzen in de volgende categorieën beschikbaar:
Heren   40- / 40-50 / 50+
Dames 40- / 40-50  / 50+
Prijsuitreiking Direct na binnenkomst laatste deelnemer 10 Km.
Nog vragen? Stuur een e-mail naar secretaris@av-olympus.nl.